Kalcipos-tuotteet

Kalcipos-tuoteperhe

Kalcipos-tuoteperheen valmisteet on tarkoitettu kalsiumin ja D-vitamiinin puutteen ehkäisyyn ja hoitoon. Kalcipos-tuotteet sopivat myös osteoporoosin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Jos ruokavaliosi ei sisällä riittävästi kalsiumia, tulisi sinun harkita kalsiumlisän käyttöä.

Kalcipos-valmisteet ovat suunniteltu täydentämään osteoporoosilääkitystä sekä ennaltaehkäisemään ja hoitamaan osteoporoosia. Osteoporoosilääkitys tulisi aina yhdistää kalsium ja D-vitamiini valmisteiden kanssa, jotta murtumariskiä saadaan laskettua. 

Kalcipos-valmisteet eivät sisällä keinotekoisia väri- eikä makuaineita. Lisäksi tabletit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Tabletteja on saatavilla sekä purutabletteina että nieltävinä tabletteina. 

Kalcipos on lääkevalmiste ja voit ostaa sen lähmmästä apteekeista. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ennen valmisteiden käyttöä.

Alla reseptivapaiden Kalcipos-valmisteiden pakkauskoot ja kalsiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet yhdessä tabletissa:

Kalcipos

Yhdessä Kalcipos tabletissa on 500 mg kalsiumkarbonaattia ja sitä käytetään ehkäisemään kalsiuminpuutetta.

Murrosikäisillä, raskaana olevilla tai imettävillä naisilla, sekä myös jossain tapauksissa vanhemmalla väestöllä on suurempi kalsiumin päivittäinen tarve. Jos saatua kalsiumin määrää ei saada pidettyä riittävänä, on kalsium lisän käyttö tarpeellista. Kalcipos 500 mg on sopiva valmiste henkilöille, jotka viettävät päivittäin aikaa ulkona ja ovat alle 50-vuotiaita. 

Kalcipos on ilman reseptiä myytävä itsehoitolääke. Soveltuu myös kasvissyöjille. 

Kalcipos-D valmisteet

Kalcipos-D valmisteet on jaettu kolmeen osaan D-vitamiinipitoisuuden perusteella

Kalcipos-D forte 500 mg/20 mikrog  tabletit on tarkoitettu iäkkäiden kalsiumin ja D-vitamiinin puutteen ehkäisyyn ja hoitoon sekä D-vitamiini- ja kalsiumlisänä muun lääkehoidon ohessa osteoporoosin hoidossa, kun potilaalla on D-vitamiinin ja kalsiumin puutteen riski. Vaikuttavat aineet: Kalsium 500 mg ja D3-vitamiini 20 mikrogrammaa.

Kalcipos-D 500 mg/10 mikrog tabletit on tarkoitettu iäkkäiden kalsiumin ja D-vitamiinin puutteen ehkäisyyn ja hoitoon sekä D-vitamiini- ja kalsiumlisänä muun lääkehoidon ohessa osteoporoosin hoidossa, kun potilaalla on D-vitamiinin ja kalsiumin puutteen riski. Vaikuttavat aineet: Kalsium 500 mg ja D3-vitamiini 10 mikrogrammaa.

Kalcipos-D mite 500 mg/5 mikrog. kalvopäällysteinen tabletti on tarkoitettu kalsiumin ja D-vitamiinin puutteen ehkäisyyn ja hoitoon sekä D-vitamiini- ja kalsiumlisänä muun lääkehoidon ohessa osteoporoosin hoidossa, kun potilaalla todennäköisesti on D-vitamiinin ja kalsiumin puute. Vaikuttavat aineet: 500 mg kalsiumia ja 5 mikrog. D3-vitamiinia.

Osta Kalcipos

Osta Kalcipos lähimmästä apteekistasi tai verkkoapteekista